0726 250.483

Bine ai venit pe QUIFF.ro ! Transport gratuit al comenzilor ce depasesc 180 lei.

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului quiff.ro
Site-ul quiff.ro  este operat de societatea EX QUIFFS srl, cu sediul in str.Aleea 1 Castanilor, bl.108B, ap.6, DOLJ, CRAIOVA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/1935/2013, CUI RO30964385. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului quiff.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Consumator". Consumatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Definitii si conditii


contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul   

La momentul la care Profesionistul confirma Comanda lansata de catre Consumator, se considera ca intreg pachetul de termeni ai comenzii a fost acceptat. Profesionistul transmite Consumatorului  respectiva confirmare, prin e-mail sau chiar prin convorbire telefonica, caz in care Comanda capata valoare de Contract.

consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

profesionist - orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia;

comanda - documentul primit (electronic sau pe suport de hartie) ce sta la baza tranzactiei dintre Consumator si Profesionist , prin care Consumatorul  solicita Bunuri (servicii) si este de acord sa le primeasca si sa le plateasca conform preturilor si/sau mentiunilor indicate, iar Profesionistul accepta sa livreze Bunurile (ori serviciile astfel solicitate) in prezentele conditii si in termenele de livrare stipulate in cadrul sectiunii plata si livrare.


Plasarea unei comenzi pe site-ul quiff.ro reprezinta acordul dumneavoastra asupra conditiilor „COMANDA CE IMPLICA O OBLIGATIE DE PLATA”,

Pretul, Plata & Livrarea

Pentru sectiunea de Consumator a sit-ului quiff.ro pretul afisat contine TVA, in sectiunea Profesional a sit-ului quiff.ro  in care Consumatorul este persoana juridica inregistrata  pretul afisat  nu contine TVA. TVA-ul se va regasi in calulul final, la confirmarea - finalizarea comenzii.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Pentru fiecare Comanda confirmata, Profesionistul  are obligatia de a emite si transmite Consumatorului factura fiscala  in consecinta. Este obligatia Consumatorului de a transmite Profesionistului informatii corecte privind datele sale de identificare si de livrare a bunurilor;
- Profesionistul  va efectua livrarea bunurilor catre Cumparator prin sistemele de curierat door-to-door sau prin serviciile Postei Romane, oriunde pe teritoriul Romaniei, fiind responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor si de transmiterea documentelor insotitoare (factura fiscala).

Preturile valabile sunt cele afisate pe site in momentul efectuarii comenzii, Profesionistul putand modifica si actualiza  aceste preturi fara o instiintare in prealabil.

Promotiile, dicounturile, reducerile de pret ale anumitor produse nu se cumuleaza, decat daca se specifica in mod expres acest lucru !

Profesionistul  depune toate eforturile in vederea respectarii termenelor de livrare a comenzii receptionate. Cu toate acestea, in cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Profesionistul este obligat sa anunte Consumatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii,  de la data confirmarii comenzii. Consumatorul  va avea dreptul sa-si anuleze Comanda astfel lansata. In situatia in care Consumatorul decide sa-si mentina Comanda (ori s-o modifice), si/sau in situatia in care Profesionistul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili de comun acord un nou termen de onorare a comenzii.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului – returnarea bunurilor
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si quiff.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului OUG nr.34/2014-drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr.427, din 11 iunie 2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
- Daca s-a achizitionat sau receptionat un produsul nedorit, acesta se poate returna in termen de 14 zille lucratoare. Produsul poate fi returnat numai daca capacitatea sa de revandabilitate nu a fost compromisa, prin aceasta intelegandu-se ca este in conditii perfecte – inclusiv ambalajul – deci nu prezinta sub nici o forma semne de uzura sau consum, fiind nedesfacut, respectiv desigilat. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.11: "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 11”;
- Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii) .Se va rambursa numai contravaloarea produselor achizitionate de catre Consumator nu si taxa de transport-curierat rapid,etc.Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu poate fi repus in circuitul comercial, acesta va fi reexpediat Consumatorului, fara a returna plata;
- Returnarea bunului achizitionat precum si reexpedierea sa catre Consumator– in situatia in care bunul returnat nu poate fi repus in circuitul comercial – se face exclusiv pe cheltuiala Consumatorului.

Atentie ! - conform art.16 - Exceptari de la dreptul de retragere:

sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art.9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: „e) - furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator”

Valabilitatea bunurilor

Profesionistul declara pe propria-i raspundere ca toate produsele sale sunt conforme cu legislatia nationala si europeana in domeniu. Produsele cosmetice cu termen de valabilitate mai mare de 30 luni de la data fabricatiei (cazul celor mai multe dintre bunurile ce se comercializeaza de catre Profesionist) afiseaza pe ambalaj o pictograma ce reprezinta un recipient rotund, deschis, litera M si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni (Months) al termenului de valabilitate al produsului, din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu, un produs cu pictograma M6 poate fi folosit timp de 6 de luni din momentul in care a fost deschis. Data fabricării este înscrisă pe produs(ambalaj).

Administratorul quiff.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului quiff.ro , site-ul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului quiff.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului quiff.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Administratorul quiff.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului quiff.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@quiff.ro

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.quiff.ro, administrat de SC EX QUIFFS SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Datele personale sunt necesare, conform Legii, crearii facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere transmisa la adresa de e-mail contact@quiff.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.