0726 250.483

Bine ai venit pe QUIFF.ro ! Transport gratuit al comenzilor ce depasesc 199 lei

POLITICA DE SECURITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind SC EX QUIFFS SRL S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: datele vor fi folosite si pentru activitati de comert on-line, vanzare-cumpare, marketing, reclama, promovare, referitoare la produsele SC EX QUIFFS  S.R.L., precum si a serviciilor oferite de partenerii sai.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare: pentru identificarea Dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre Dumneavoastra si SC EX QUIFFS SRL, furnizorul de produse/servicii, pentru a putea intra in posesia produsului/serviciului cumparat; pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute.

Refuzul Dumneavoastra determina imposibilitatea crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@quiff.ro. Datele Dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

SC EX QUIFFS SRL prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

Prelucrare datelor se realizeaza prin mijloace mixte (automate si manuale), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Notificarea.

Operatorul de date cu caracter personal SC EX QUIFFS SRL este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 33502.

Legalitatea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale.

Scopul bine-determinat.

Orice  prelucrare  de  date cu  caracter  personal  se  face  in scopuri  bine  determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Confidentialitatea.

Informatile sunt prelucrate si folosite conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu vor fi folosite in nici un mod care contravine acestei politici; informaţiile colectate sunt folosite numai pentru scopul in care sunt colectate.

Consintamantul persoanei vizate.

Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate de Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consintamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare.

Orice persoana care acceseaza Site-ul www.quiff.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda de pe acest Site, telefonic sau e-mail isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

- marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor publicate pe Site-ul  www.quiff.ro, precum si a produselor si serviciilor SC EX QUIFFS S.R.L., prin orice mijloc de comunicare;

- in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe Site-ul www.quiff.ro, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;

- stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SC EX QUIFFS S.R.L.sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;

- prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC EX QUIFFS S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata;

- alte activitati intreprinse de SC EX QUIFFS S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului;

SC EX QUIFFS S.R.L. are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane, in conditiile legii. 

Informarea.

Informarea se face de catre SC EX QUIFFS SRL, care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate.

Protejarea persoanelor vizate.

Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care  sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate.

Securitatea.

Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe baza de nume utilizator şi parola)

Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin firewall precum si de solutii antivirus actualizate permanent.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

(reglementate de Legea 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare) SC EX QUIFFS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

Dreptul de obtine de la SC EX QUIFFS S.R.L., la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de SC EX QUIFFS S.R.L.;

Dreptul de a obtine de la SC EX QUIFFS S.R.L, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Dreptul de a obtine de la SC EX QUIFFS  S.R.L, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

Dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care va vizeaza  sa  faca  obiectul  unei  prelucrari,  cu  exceptia  cazurilor  in  care  exista  dispozitii  legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;

Dreptul de va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, care v-au fost incalcate;

Dreptul de a cere SC EX QUIFFS S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e- mail la adresa contact@quiff.ro

De  asemenea,  pentru  a  reclama  nerespectarea  drepturilor  garantate  de  Legea  677/2001  cu modificarile si completarile ulterioare, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

SECURITATEA DATELOR CARACTER PERSONAL

SC EX QUIFFS S.R.L certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.SC EX QUIFFS S.R.L utilizeaza metode si tenologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Pentru mai multe detalii si informatii, orice persoana interesata se poate adresa:

 

AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30  Sector 1, cod postal 010336  Bucuresti, Romania

anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.11

Fax: +40.318.059.602

Web:  http://www.dataprotection.ro

 

REPREZENTANT LEGAL

CHIVU VIORICA

ADMINISTRATOR SC EX QUIFFS SRL