Ție cum iți place sa porți părul ? Iți place sa-l porți drept sau buclat ? Ce fel de coafura te prinde mai bine, cu părul întins sau cu el ondulat ?

Cred ca cel mai bun și potrivit răspuns la aceste întrebări vine cugetând asupra maximei, pe care poate o cunoști, „Beauty is in the eye of the beholder”. Asta ar însemna cam asa: Frumusețea e în ochii celui care o privește.
Sau, ca s-o spunem pe romanește: nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Punct.

Sigur, nimic nu e bătut în cuie. Acum, iți place întins, pentru ca asa e la moda. Maine îl porți ondulat pentru ca asa ii place prietenului sau soțului. La 25 de ani îl porți întins, ca apoi la 40 sa îl porți ondulat. Viața e o continua schimbare. Nimic nu rămâne … cum a fost. Nici noi nu rămânem, nici părul nostru.

Indiferent ca vorbim de păr întins/drept sau de păr ondulat/buclat, cel mai important lucru este ca parul tău sa fie sănătos. În felul acesta va fi strălucitor, plin de viata și îl vei putea aranja în orice forma.
Fiind sănătos îl poți purta oricum vrei tu. Oricum.
La serviciu îl poți purta „cuminte” iar seara, în club cu prietenii, îl poți transforma după … dorința.

Fie că ai un par îndreptat cu placa realizat de tine acasă sau de către un stylist într-un salon de coafura, atunci când se realizează aceasta operațiune va trebui să folosești obligatoriu un produs special destinat protecției părului împotriva temperaturii înalte.
De ce ? Pentru ca natura nu ne-a înzestrat pe noi oamenii cu o podoaba capilara care sa suporte, fără a se deteriora, temperaturi de 200 de grade celsius sau chiar mai mult.

Atunci când iți întinzi părul cu placa, îl ondulezi cu ondulatorul sau la perie, el suferă. Suferă din cauza temperaturii mari exercitate asupra lui. Chiar dacă tu nu simți, parul tău suferă.
Cum suferă ? Se deshidratează, se mătuiește, crapă, vârfurile se despică.

Un păr deshidratat este fragil și casant, se va rupe repede și nu v-a avea luciu. Un păr mătuit este un par lipsit de strălucire și vitalitate. Un par crăpat se va încurca repede și ulterior se va rupe. Vârfurile despicate fac finalul parului sa arate explodat, ca o matura.

Unele dintre cele mai bune produse profesionale de pe piață, pentru protejarea parului la temperaturi înalte atunci când îl întinzi cu placa, îl ondulezi cu ondulatorul sau la perie, le găsești pe QUIFF.ro Vezi aceste produse aici >> PRODUSE PROFESIONALE PENTRU PROTECȚIE TERMICĂ

Fluidul ULTIMATE Plus oferă maxima protecție termica datorata unor componente extrem de rezistente la temperaturi înalte iar împreuna cu hidratarea și repararea parului datorate keratinei si a altor substanțe nutritive conținute parul va fi puternic și strălucitor.

Ultimate Plus contine o formula concentrata care:
– oferă o extraordinara protecție termica împreuna cu o protecție avansata împotriva umidității
– repara și întărește fibra capilara
– creează un par perfect hidratat, puternic si strălucitor
– elimina porozitatea de la rădăcina pana la vârf
– netezește și calmează firele rebele

Utilizați acest produs atunci când va întindeți cu placa pentru a proteja si îmbunați structura firului de par. Acest produs va garantează protecție excepționala a parului împotriva temperaturii înalte precum și repararea & hidratarea lui.

Acest produs poate fi folosit atât pe parul proaspăt spălat cat și pe parul uscat.

În cazul în care folosești placa de întins părul sau ondulatorul ori ai făcut o întindere permanenta a parului iți recomand sa vezi întreaga gama de produse destinate protecției și îngrijirii părului întins / drept. Pentru asta, apasă aici  >> PRODUSE PROFESIONALE PENTRU PROTECȚIE TERMICĂ

Când întinzi parul cu placa, nu aplica „de-a valma” produs pe par. Produsul nu va ajunge peste tot și în felul acesta nu v-a fi protejat în mod corespunzător. Ca sa te asiguri ca întinzi și protejezi parul foarte bine, atunci când îl întinzi cu placa, urmează sfaturile de mai jos:
– împarte părul pe secțiuni
– aplica uniform produs pe toată secțiunea de par
– aplica suficient produs de protecție termica
– lucrează pe rand fiecare secțiune de par, trecând cu placa peste șuvițe de par subțiri

Atunci când aplici produs, nu te zgârci. Dacă nu pui suficient produs parul nu o sa fie protejat. Sigur, asta nu înseamna sa pui nici foarte mult pentru ca o sa încarci parul.

În legătura cu acest lucru, în funcție de consistenta produsului folosit, unele sunt uleioase, altele apoase, unele sunt cremoase iar altele au o consistenta ca de balsam, ar fi bine să testezi pentru a vedea cantitatea optima necesară a fi folosită, în cazul fiecărui tip de produs.

Știai că există produse profesionale pentru protecție termică sub forma de spray (sub presiune) ? În cazul acestui tip de produs este foarte ușor să-l distribui uniform pe păr. E comod, rapid și precis în utilizare. Vezi acest tip produs aici >> PROTECȚIE TERMICĂ SUB FORMĂ DE ȘPRAY (sub presiune).

Dacă vrei sa nu ai un par deshidratat, fragil și casant sau un par lipsit de luciu, mătuit, care se va rupe repede, datorita utilizării unor instrumente care degaja o temperatura înalta, atunci folosește un produs pentru protecția împotriva temperaturii înalte a plăcii de întins, a ondulatorului sau a uscătorului de par atunci când îl ondulezi la perie.

Având grija de părul tău, ai grija de tine. Când ești nevoita sa pui mana pe ceva fierbinte, care arde, nu folosești o protecție împotriva temperaturii mari ? Sunt sigur ca folosești. Altfel, te-ai arde. Dacă părul tău nu te doare, nu strigă „AU”, asta nu înseamna ca nu suferă. Protejează-l împotriva temperaturii înalte a plăcii, ondulatorului sau uscătorului de păr.

Dacă apreciezi acest articol sau crezi că ar putea prezenta interes pentru o cunoștința sau o prietenă, îl poți împărtăși folosind butonul de Facebook de mai jos (Share this entry).