lisaplex

De ce toate saloanele de coafură ar trebui să folosească un produs ca Lisaplex pentru protecția si tratarea părului ?

Afla cum sa ai garantia unui par protejat in timpul operatiunilor de decolorare si colorare.

Lisaplex este un produs revolutionar, inovativ, pentru protectia si tratarea părului.

Daca decolorezi, vopsești sau faci tratamente, în salon, indiferent de brandul cu care lucrezi, ar trebui sa ai un astfel de produs.

Dezvoltat de laboratoarele Lisap Milano, Lisaplex este un produs destinat folosirii împreuna cu decolorantul, cu vopseaua sau sa fie utilizat imediat după operațiunea de întinderea permanenta, pentru a avea garanția unui par sănatos și strălucitor.

Lisaplex poate fi folosit și pentru tratamente de reconstrucție a firului de par împreuna cu gama easy build [to] sau, chiar de sine stătător.

Având tot ce va trebuie într-un singur kit, adică Lisaplex BondSaver și Lisaplex HairStructure Filler, cu acest tratament protejați atât interiorul (cortexul) cat si exteriorul (cuticula) structurii firului de par. Totodată, Lisaplex reconstruiește legăturile interne ale parului care a fost agresat prin diverse metode.

lisaplex

Lisaplex pentru par inseamna:

– protectia si imbunatatirea starii parului atunci cand il folosesti intr-un procedeu chimic ca decoloratul sau vopsitul

– imbunatatirea starii parului imediat dupa operatia de intindere permanenta sau ondulare permanenta

– repararea si/sau reconstructia structurii parului atunci cand il folosesti impreuna cu tratamentul easy build [to], sau, de unul singur

Lisaplex ofera performanta garantata si protectie atat pentru client cat si pentru coafor. Rezultatele obtinute vor fi imediate si vizibile.

Lisap Milano a efectuat sute de teste pe diverse modele care au confirmat eficacitatea acestui produs.

Tehnologia Lisaplex este bazata pe un complex de proteine organice.

Lisaplex asigura imbunatatirea starii parului atat ca structura cat si vizual, protectie si reconstructie. Se va observa si imbunatatirea grosimii firului de par si a volumului parului.

lisaplex in salon

Lisaplex actioneaza atat la interiorul structurii parului cat si la exteriorul ei.

La interior:

– imbunatateste de 3 ori starea parului degradat, restaurand legaturile interne care s-au rupt

– intareste parul facandu-l capabil sa reziste mult mai bine la temperaturi inalte sau periat / pieptenat

– protejeaza parul in conditii de umiditate foarte mare

La exterior / suprafata:

– intareste si hidrateaza parul

– reduce deteriorarea parului datorata operatiunilor chimice agresive, stresului mediului inconjurator si stylingului / aranjatului zilnic

– ofera stralucire parului

Lisaplex nu contine parabeni, sulfati sau formaldehida.

Lisaplex a fost testat dermatologic.

Pentru mai multe informatii creeaza cont de Salon sau Profesionist pe QUIFF.ro apasand butonul de mai jos sau suna-ne la 0726250483

In ce situatii poti folosi Lisaplex ?

Situatia 1. Impreuna cu decolorantul

De ce ? Pentru a proteja structura parului in timpul operatiei de decolorare. Lisaplex nu influenteaza gradul de deschidere al parului atunci cand decolorati !

Situatia 2. Impreuna cu vopseaua de par

De ce ? Lisaplex ofera protectie, imbunatateste starea parului si permite o mai buna rezistenta a culorii pe par. Cu Lisaplex nu este necesar sa utilizati un oxidant mai mare sau sa lasati un timp de actionare mai mare !

Situatia 3. Impreuna cu tratamentul de reconstructie easy build [to] pentru amplificarea efectului de reparare / reconstructie

De ce ? Datorita complexului de proteine organice din Lisaplex, acesta poate fi utilizat impreuna cu easy build [2] pentru amplificarea procesului de reconstructie a structurii firului de par.

Easy build [2] impreuna cu Lisaplex este tratamentul ideal pentru parul a carui structura a fost deteriorata si pentru parul zbarlit sau indisciplinat.

Situatia 4. De sine statator, ca tratament de reparare / reconstructie

De ce ? Lisaplex poate fi folosit ca tratament de reconstructie a firului de par. Lisaplex asigura imbunatatirea starii parului atat ca structura cat si vizual, protectie si reconstructie. Se va observa si imbunatatirea grosimii firului de par si a volumului parului. Parul va avea o stralucire de invidiat.

Situatia 5. Imediat dupa operatia de intindere permanenta sau ondulare permanenta

Imediat dupa operatia de intindere sau ondulare permanenta, pentru o mai buna restaurare a legaturilor disulfidice, se recomanda Lisaplex utilizat ca tratament de sine statator (vezi Situatia 4.).

Vezi in video de mai jos cat de rapid si usor poti proteja parul, folosind Lisaplex impreuna cu decolorantul:

Folosit ca tratament de sine statator, cele 2 produse ale setul-ui Lisaplex actioneaza sinergic pentru restructurarea si revitalizarea parului.

– Lisaplex BondSaver Shielding fluid. Pastreaza integritatea structurii lamelare a firului de par si restructureaza & reconstruieste lanturile de proteina rupte sau degradate. Atentie: evitati contactul cu ochii. Nu le expuneti la surse de lumina sau caldura.

– Lisaplex HairStructure Filler crema. Produs care completeaza actiunea BondSaver Shielding fluid. Recreeaza conditiile cosmetice optime pentru par, hraneste, hidrateaza si formeaza un strat protector pe suprafata parului.

Pentru mai multe informatii creeaza cont de Salon sau Profesionist pe QUIFF.ro apasand butonul de mai jos sau suna-ne la 0726250483

lisaplex

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *