0726 250.483

Bine ai venit pe QUIFF.ro ! Transport gratuit al comenzilor ce depasesc 180 lei.

Reconstrucție păr deteriorat / degradat

Femeile care ajung în saloanele de coafura se plâng că părul lor este deshidratat, se încurcă ușor și nu are suficient volum & vitalitate. Mai mult, multe dintre ele acuză că părul este fragil, lipsit de luciu și are tendința de a se rupe.

Există câteva motive simple și ușor de intuit pentru care parul devine asa de degradat.

Structura firului de păr este alcătuită din proteine, iar cea mai importanta și consistentă proteină în structura firului de păr este keratina. Proteinele sunt lanțuri de aminoacizi unite prin legături (punți) peptidice.

Sunt mai mulți factori care pot afecta lanțurile de aminoacizi și legăturile peptidice: mecanici, chimici, fizici, de mediu si nutriționali.
Acești factori pot reduce considerabil procentajul de aminoacizi prezenți în proteine, determinând deteriorarea legăturilor peptidice ce țin aminoacizii împreuna. Rezultatul este o degradare serioasa a structurii interioare a firului de par și a cuticulei.

Pentru a readuce părul la starea lui originala de sănătate și vitalitate este necesar să-i redăm aminoacizii care s-au pierdut, reconstruind în acest fel structura firului de par.

easy build [to] este un tratament “State of the art”, dezvoltat de Laboratorul de Cercetare si Dezvoltare LISAP pentru:
- reconstructia structurii parului incepand de la cortex catre cuticula
- refacerea rezistentei si a elasticitatii, impreuna cu un efect Anti-Age
- ofera parului corp si stralucire

easy build [to] este un sistem de 4 produse, usor de folsit, care lucreaza in sinergie unul cu celalat, cu ajutorul caruia iti tratezi parul, ii refaci structura si ii redai vitalitatea.

Reconstructie si reparare par

easy build [to]

Reconstruieste

Restructureaza

Repara


Vezi in prezentarea video de mai jos cum se folosesc produsele easy build [to]:

 
Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista